Opplevelser

TE Fagernes MG 6674 Lo Res

Tett på opplevelsene

Stå opp etter en rolig natt med fuglekvitter og sus i furutrærne. Se frem til morgenbad og en stille frokoststund. Løft blikket og kjenn den friske fjelluften, før du setter deg på sykkelen, skyver kanoen fra land eller spenner på deg skiene.

Gå ut av hverdagen på Fagernes Camping. Opplev nærheten til naturen. Bo like ved bygdebyen, midt mellom øst og vest, langs Strandefjorden i vakre Valdres.

Velkommen til landets hyggeligste camping!

TE Fagernes MG 6867 Web

Turstier

Direkte fra området vårt har du flere flotte turstier å velge mellom. Turene er varierte; alt fra korte og lette, til lengre og brattere stier, både for jogging, trilling og rusling. Vi har turkart i resepsjonen og viser deg gjerne vei!

TE Fagernes MG 7225 Lo Res

Vannlek

Vi har flott langgrunn badestrand med stupetårn og to vanntrampoliner.

TE Fagernes MG 7083 Web

Båtutleie

Hos oss kan du leie kano, tråkkebåt, robåt og kajakk.

Valdres Alpinsenter1

Alpint

Våre gjester får 10% rabatt på heiskort i Valdres Alpinsenter! www.valdresalpin.no Alpinsentrene i Valdres:

  • Valdres Alpinsenter (15km)
  • Beitostølen skisenter (39km)
  • Vaset Skiheiser (18km)
  • Stavadalen skisenter (25km)
  • Storefjell ski og akesenter (40km)
  • Tyin-Filefjell skisenter (77km)
  • Raudalen Alpin (47km)
TE Fagernes MG 8210 Web

Langrenn

Valdres byr på gode snøforhold med opptil 1500 oppkjørte langrennsløyper. Noen forslag: Vaset, Skrautvål, Leirin, Kruk, Danebu, Vangsjøen, Yddin, Beitostølen, Tisleidalen og Storefjell. 15min. i bilen, så er mye innen rekkevidde! Se skisporet.no for løypeinformasjon.

Beito Husky Tours

Hundekjøring

Opplev Valdres med hund og slede! Ønsker du å oppleve lyden av stillhet mens du suser avgårde inn i storslått, norsk naturlandskap med din helt egen hundeslede? Få mer informasjon hos Beito Husky Tours 

Book online
Skjermdump 2016 12 19 At 09.07.18

Valdres gir gode og varige opplevelser!

Vakre, varierte Valdres strekker seg fra de frodige, vann- og skogrike dalene i sør, til Jotunheimens mektige 2000 meters topper i nord. Få regioner i Norge har et så variert tilbud av aktiviteter gjennom alle fire årstider og er hele familiens favoritt.

Besøk www.valdres.no