Synshorn

På grunn av koronapandemien er og blir 2020 et svært spesielt år for oss alle sammen.

Det ser heldigvis ut til at vi nordmenn skal kunne få muligheten til å feriere i vårt eget land denne sommeren. Vi er heldige som kan forsyne oss av ferielandet Norge og alt det fantastiske landet vårt har å by på. Norge kan gi deg store opplevelser og mange gode ferieminner! Gled deg til å nyte av landet vårt og la oss sammen hjelpe det norske reiselivet denne sommeren. DU kan gjøre en forskjell for hele Norge i år!

Fagernes Camping ligger midt i Valdres - et sanserike fullspekket av unike opplevelser. www.valdres.no Sommeren 2020 blir nok ikke den sommeren der du står på toppen av Empire State Building, ligger på stranden i Alanya eller spaserer gatelangs gjennom flotte avenyer i Paris. MEN du kan stå på toppen av Synshorn eller Knutshøe, ligge på svabergene langs norskekysten eller rusle gjennom gatene i mange av de idylliske små tettstedene og byene i Norge. Du kan spise lokalprodusert mat og nyte drikker fra lokale bryggerier. Du kan gå dagevis i den norske fjellheimen og drikke morgenkaffen mens du ser ørreten vake i blikkstille fjellvann. Du kan nyte stillheten og roen som bare den norske naturen kan gi deg. Og du kan dele alt dette med dine nærmeste - de nærmeste som du kanskje ikke hadde like god tid til før koronaviruset påla oss en timeout fra hverdagskarusellen.

For at Fagernes Camping og de andre reiselivsbedriftene i Norge skal kunne ta imot gjester, er det utrolig viktig at vi alle husker på å følge rådene fra Folkehelseinstituttet:

🌼Er du syk skal du ikke gjennomføre fritidsreiser, heller ikke til hytta. Da skal du være hjemme.

🌼Du skal heller ikke reise eller dra på hytta når du er i karantene. Det eneste unntaket er når du er uten symptomer, og opphold på hytta er eneste måte å unngå nær kontakt med et covid-19-sykt hustandsmedlem.

🌼Reis hjem, dersom tilstanden tillater det, hvis du blir syk mens du er på hytta eller på reise.

🌼Ikke foreta reiser eller aktiviteter som gir økt risiko for at du får behov for redningstjenesten eller helsetjenesten.

🌼Unngå kollektivtransport når det er mulig.

🌼Sørg for å overholde helsemyndighetenes oppfordring om 2 meters avstand til andre i dine omgivelser. Vær i størst mulig grad bare sammen med dem du er sammen med til vanlig og er på reise med.

🌼Unngå trengsel i butikker som er dimensjonert for færre mennesker. Ta om nødvendig med det du trenger hjemmefra.

🌼Sjekk nettsiden til kommunen du skal reise til for å finne ut om de har lokale restriksjoner eller råd som er relevante. Du bør ikke belaste kommunen med å ta kontakt med dem for å sjekke dette ut, eller be om unntak hvis kommunen har lokale restriksjoner eller råd, men forholde deg til disse. www.nord-aurdal.kommune.no