Norsk rakfiskfestival rakfisk

Norsk Rakfiskfestival 2021

Endelig! Nå er vi klare!

Den første helgen i november hvert år settes Fagernes «litt på hodet». Festivalen, som har blitt en årlig tradisjon for mange, preger hele Valdres.

Er du glad i mat, mennesker og god stemning? Da er turen til Fagernes verdt å ta. Festivalen har blitt kjent over hele Norge som en festival som fremmer norsk matkultur, spesielt rakfisk fra Valdres.

Med mange tusen besøkende hvert år har Norsk Rakfiskfestival etter hvert blitt en av de største markedsplassene for norske småskalaprodusenter.

Det omsettes mye rakfisk i løpet av festivalhelga. I løpet av 3 dager med handel i Fagernes sentrum selges det 13-14 tonn rakfisk. I vår tradisjonelle rakfiskløype finner du over 100 utstillere fra hele Norge som hver for seg er stolte produsenter av god heilnorsk mat. Norsk Rakfiskfestivals målsetning er å fremme den norske matkulturen, basert på kvalitetsråvarer fra bygde-Norge.

På kveldstid krydrer vi arrangementet med konserter i vårt store telt i Fagernesparken. Blant årets artister finner du CC Cowboys, DDE mfl.

Fullstendig program finner du på www.rakfisk.no


Rakfiskfestival på Fagernes Camping - praktisk info

Hytter og leiligheter: Fullbooket. Vi åpner ikke opp for bookinger for 2022 før inneværende års festival er unnagjort.

Bobiler og vogner: Første mann til mølla gjelder. I 2019 ble det fullt torsdag kl.12, så det er lurt å komme tidlig. Ta med gass til fyring, vi leverer strøm til lading og lys. Pris: 495,- pr. natt.


Velkommen til Fagernes!

Foto: Anne-Marte Før