Utkikkspost

Vi er heldige som kan forsyne oss av ferielandet Norge og alt det fantastiske landet vårt har å by på. Norge kan gi deg store opplevelser og mange gode ferieminner! Gled deg til å nyte av landet vårt og la oss sammen hjelpe det norske reiselivet denne sommeren. DU kan gjøre en forskjell for hele Norge i år!

Fagernes Camping ligger midt i Valdres - et sanserike fullspekket av unike opplevelser. www.valdres.no Denne sommeren kan du stå på toppen av Synshorn eller Knutshøe, ligge på svabergene langs norskekysten eller rusle gjennom gatene i mange av de idylliske små tettstedene og byene i Norge. Du kan spise lokalprodusert mat og nyte drikker fra lokale bryggerier. Du kan gå dagevis i den norske fjellheimen og drikke morgenkaffen mens du ser ørreten vake i blikkstille fjellvann. Du kan nyte stillheten og roen som bare den norske naturen kan gi deg.

For at Fagernes Camping og de andre reiselivsbedriftene i Norge skal kunne ta imot gjester på en god og forsvarlig måte, er det viktig at vi alle husker på å følge både nasjonale og lokale smitteverntiltak.

Lokale tiltak for vår kommune: www.nord-aurdal.kommune.no

Vi gleder oss til en ny sommersesong!

VELKOMMEN TIL FAGERNES - HJERTET I VALDRES